Assessment

De kortste weg naar werk realiseer je met SmartPLUS. Assessment – Bemiddeling – Plaatsing in een Baan.

Zoek je werk en wil je door ons bemiddeld worden? Doe dan eerst onze assessment inclusief een loopbaancompetentie- en best match test, een gevalideerde DIMO™ (Diagnostisch Instrument voor Mens en Organisatie) van HRMAX.

Wij zien dan wie jij bent (persoonlijkheidskenmerken), wat je talenten (competenties) zijn door middel van een persoonlijk rapport; weten waar je kracht ligt; weten waar je in moet ontwikkelen en waar je goed in kan ontwikkelen; weten hoe je in deze ontwikkeling begeleid moet worden; de zekerheid van een “match” met een functie, team- en werkomgeving die echt bij je past en een certificaat van je 5 sterkste talenten.

Onze test en werkwijze realiseert de kortste weg naar werk en een betaalde baan op alle niveaus van LBO tot en met WO.

Door met SmartPLUS aan de slag te gaan kom je ook direct in onze database en zakelijk netwerk waar wij veel vacatures hebben.

Doe mee aan ons Smart project: de kortste weg naar werk.

Veel succes!

Al een account of test hervatten?

Via de website van HRMax kan je weer inloggen door op het sleuteltje-icoon in hoek rechtsboven te klikken.

Doe direct de assessment-test en match op beroepen in de branches van:

Open inloop

Vanaf 11 januari 2018 – elke donderdagmiddag informatie momentje

Vragen over het meedoen van onze test(en), voorwaarden en bemiddeling naar werk, onze werkervaringsplaatsen of Werkfit- en Naar Werktrajecten. Kom gerust langs bij onze kantoor aan de Schiekade 830 in Rotterdam (benedenverdieping, meet & greet ruimte van SmartPLUS).

Inlooptijden:

  • 11.00 t/m 12.00 uur: Werkzoekenden bijstand
  • 12.30 t/m 13.30 uur: Werkzoekenden Wajong
  • 14.00 t/m 15.00 uur: ZW/WIA/WAO

Schiekade 830
3032 AL Rotterdam
Tel: 085 877 03 31

Meet & Greet ruimte in de benedenverdieping.

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.