HRM advies

SmartPLUS profileert zich als businesspartner voor organisaties en streeft naar een duurzame relatie met oplossingen voor de lange termijn. Geen ad-hoc beleid maar structurele oplossingen waardoor geld wordt bespaard. Veel organisaties besteden onvoldoende aandacht aan strategische personeelsplanning en recruitment. Veelal gereageerd op directe en acute gebeurtenissen in het bedrijf. Korte termijn en de waan van de dag bepalen vaak het wervingsbeleid. Dat kost veel geld en tijd. Budget, dat snel terugverdiend kan worden door de personeelsbezetting eens goed onder de loep te nemen en te bepalen wat u in de toekomst wenst en nodig hebt.

Concreet zetten wij een goede basis neer om structurele instroom op de lange termijn te waarborgen. Dat betekent geduld, focus en willen samenwerken. Onze ervaring is, dat deze aanpak op lange termijn duurzaam kwaliteit en personeel oplevert.

SmartPLUS denkt met u mee over HRM-vraagstukken en geeft advies. Verder kan SmartPLUS HR-ondersteuning op afstand verzorgen of een van onze HR-adviseurs bij u op locatie te werk stellen. U houdt zelf de regie en wordt daarin ondersteund door professionals.

Meer informatie

Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden neem dan contact op met SmartPLUS, tel. 085-8770331, of stuur ons een mail of neem rechtstreeks contact op met Marty Picauly: 06 52 31 24 72.