Jobcoaching

Wajongers zijn bij een juiste matching een toegevoegde waarde voor iedere organisatie en elk bedrijf.

Door onze manier van matchen en begeleiden ervaren werkgevers, dat het werken met een Wajonger eigenlijk helemaal niet anders is dan met ieder ander persoon.

Essentieel is dat duidelijk moet zijn wat de Wajonger feitelijk aan taken en werkzaamheden krijgt, er structuur moet zijn, op welk niveau er gewerkt moet worden en wat het tempo is wat gevraagd wordt.

Verder willen wij weten hoe de Wajonger gefaciliteerd wordt door het bedrijf om goed te kunnen functioneren, zodat de inwerkperiode goed geborgd is en er een duurzame arbeidsrelatie ontstaat.

Erkenning en ervaring

SmartPLUS is een door het UWV erkend reintegratie en jobcoach bedrijf. Ruim 270 Wajongeren hebben wij sinds 2014 op een werkplek geplaatst en gecoacht.

Onze jobcoaches hebben zeer ruime ervaring in het intensief begeleiden van Wajongers, maar ook met mensen met een (zeer) grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontzorgen werkgevers

Verder heeft SmartPLUS en haar jobcoach team specialistische kennis en kunde op een breed gebied van HR(M) en een front- en backoffice waardoor onze klanten (werkgevers) optimaal ontzorgd kunnen worden.

Jobcoach aanvraag en loondispensatie

Onze jobcoaches verlenen ondersteuning en assisteren bij de administratieve procedures van aanvraag tot en met loondispensatie, die nodig zijn bij het in dienst nemen van de Wajonger.

Verder zal voor het in aanmerking komen van de loondispensatie een beoordeling van de arbeidsdeskundige UWV plaatsvinden. De mate van productiviteit bepaalt namelijk de hoogte van de loon dispensatie.

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.