Loopbaancoaching

Een nieuwe toekomst met SmartPLUS!

SmartPLUS jobcoaching biedt jouw een nieuwe toekomst door jou te begeleiden naar een betaalde baan en vervolgens te begeleiden tijdens het werken.

Wat is Jobcoaching?

SmartPLUS is gespecialiseerd in het begeleiden van Waardevolle Jongeren naar een betaalde baan en vervolgens te begeleiden tijdens het werken. Ons streven is er op gericht om een duurzame arbeidsrelatie te realiseren. Dit kunnen wij bereiken door het bieden van maatwerk. Dit betekent dat een ieder persoonlijk word begeleid. Iedereen heeft zijn eigen talenten en mogelijkheden.

Speciale Wajong vacature

Door onze kennis en ervaring hebben wij al vele Waardevolle Jongeren een nieuwe uitdaging kunnen bieden door ze te helpen aan een betaalde baan. Wij zijn in staat om steeds nieuwe vacatures te realiseren welke uitstekend vervult kunnen worden door de werkzoekende. Wij raden u aan om een kijkje te nemen in onze speciale Wajong vacature special welke per 1 september 2013 maandelijks door ons wordt gecommuniceerd met het UWV en die op onze website toegankelijk zal zijn.

Deskundige jobcoaches

Onze deskundige jobcoaches zijn erop getraind om te helpen de omslag te maken naar een betaalde baan waarbij een intensieve begeleiding vanaf het begin word ingezet. Door goed te luisteren, interesse te tonen, veiligheid te bieden, duidelijkheid en structuur te geven en door te doen wat je zegt, zal de Waardevolle Jongere (n) zich op zijn gemak voelen. Hierdoor krijgt men meer inzicht in zijn kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Iedereen krijgt een uitgebreide intake waarbij met name wordt gekeken naar vaardigheden, gedrag en karaktereigenschappen.

Wij hebben tal van instrumenten om in te zetten;

  • Samenstellen van een ontwikkelingsprogramma inzake persoonlijke ontwikkeling van werknemersvaardigheden, werkomgeving en loopbaanperspectief;
  • Vaststellen van het verwachtingspatroon, waardoor men zicht krijgt op waar de horizon ligt;
  • Doormiddel van een functiemodelonderzoek zorgen wij ervoor dat de Waardevolle Jongere op de juiste plek terecht komt;
  • Men moet zich op zijn plek voelen, wat de beste garantie is voor continuïteit en duurzaamheid;
  • Deelnemen aan (door ons opgezette) werkgelegenheidsprojecten met scholing voor een specifieke functie.