Naar werk

SmartPLUS heeft een raamovereenkomst van het UWV om mensen NAAR WERK te begeleiden.

Naar werk is het verstrekken van re-integratieactiviteiten die nodig zijn om een klant daadwerkelijk te plaatsen in werk en hem vervolgens aan het werk te houden.

De afgelopen jaren heeft SmartPLUS landelijk tientallen mensen naar werk gekregen. Wij hebben zeer ruime ervaring om mensen goed op te pakken, te begeleiden, te motiveren en te plaatsen naar werk en hen met onze (job)coaching aan het werk te houden.

Wij kunnen dit realiseren, omdat SmartPLUS een groot zakelijk netwerk heeft en zeer makkelijk vacatures en werkplekken creëert.

SmartPLUS begeleidt al jaren lang mensen met succes naar werk vanuit de WBB, WIA en Wajong, ex-defensie medewerkers, veteranen en ex-gedetineerden.

Het volgen van workshops en trainingen zijn onder andere onderdeel om stappen te kunnen maken naar werk om goed beslagen ten ijs te komen.

Je UWV werkplan is leidend en samen met je SmartPLUS coach wordt besproken hoe we dit gaan plannen en uitvoeren. We maken duidelijke afspraken, zodat jij en wij weten waar we aan beginnen en toe zijn om zo snel mogelijk te beginnen om jou naar werk te begeleiden.

Begeleid worden naar werk?

Afhankelijk van jouw individuele behoeften kunnen wij diverse tools inzetten zoals;

Onze eigen opleidingscentra

In Dordrecht en Rotterdam heeft SmartPLUS opleidingscentra, waar jij terecht kan en kan werken aan je toekomst.

Pieter Zeemanweg 71
3316 GZ Dordrecht
Tel: 085 877 03 31

Schiekade 830
3032 AL Rotterdam
Tel: 085 877 03 31

Stage- en werkervaringsplaatsen

Wij werken graag met (snuffel) stage plaatsen en werkervaringsplaatsen om jou goed toe te leiden naar werk. Naast bijvoorbeeld sollicitatietrainingen, vacatures leren lezen, leren netwerken enzovoort is dit een zeer belangrijke wisselwerking.

Regio’s

Onze arbeidsmarktregio is; Amersfoort, Drechtsteden, Gorinchem, Haaglanden, Helmond-de Peel, Midden Gelderland, Midden Brabant, Midden Utrecht, Midden Limburg, Noord Limburg, Noordoost Brabant, Rijk van Nijmegen, Rijnmond, West Brabant, Zeeland, Zuid Holland Centraal, Zuidoost Brabant.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.