Organisatie advies

SmartPLUS resources is een professionele leverancier van HR diensten die zich onderscheidt door haar maatschappelijke betrokkenheid en haar focus op duurzaamheid. Het duurzaamheidsbeleid van SmartPLUS komt tot uitdrukking in de wijze waarop met kandidaten en organisaties wordt omgegaan. Het opbouwen van een langdurige en duurzame relatie staat voor op.

Duurzaam ondernemen, hoe doe je dat?

Uw bedrijf is volop in ontwikkeling, u bent druk bezig met duurzaamheid, u hebt plannen voor de toekomst, u wilt groeien met uw onderneming. Hoe gaat u dat realiseren en in welk tijdsbestek? SmartPLUS helpt u bij het bepalen van de strategie, bespreekt met u de haalbaarheid van uw plannen. Samen met u kijken we naar mogelijkheden en oplossingen en adviseren wij u over het te volgen traject. Verder bieden wij u ondersteuning bij de implementatie van uw plannen en het te volgen communicatietraject.

Onze visie op duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is goed werkgeverschap, trotse, loyale werknemers die zich thuis voelen op de werkvloer, hun talent en ambitie op de juiste manier kunnen inzetten en zich optimaal kunnen ontwikkelen zijn productiever en gezonder. Goed werkgeverschap leidt daarmee direct tot positieve resultaten voor het bedrijf.

Duurzaam ondernemen gaat ook om slim organiseren van hr-processen zoals werving&selectie en beloning. Het vraagt om inzet op omgevingsfactoren, zoals het bieden van een prettige werkcultuur en een veilige en gezonde werkomgeving, het stimuleren van talentontwikkeling, het bevorderen van diversiteit op de werkvloer en betrokken leiderschap.

Met onze ruime ervaring op het gebied van duurzaam ondernemen kunnen wij uw organisatie klaar maken voor de toekomst. Onze adviseurs zijn professioneel en betrokken en kunnen u adviseren en ondersteunen bij het ontwerpen en implementeren van trajecten op het gebied van:

Duurzaamheid / Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.