Werkfit maken

SmartPLUS heeft een raamovereenkomst met het UWV om mensen Werkfit te maken.

Werkfit maken is het uitvoeren van re-integratie activiteiten, die nodig zijn om de klant aan het werk te krijgen of het werk te hervatten.
Ieder mens is uniek en heeft zijn kwaliteiten en mogelijkheden, die we als basis nemen om jou (beter) te positioneren en te schakelen naar een plaats binnen de arbeidsmarkt.

Je UWV werkplan is leidend en samen met je SmartPLUS coach wordt besproken hoe we dit gaan plannen en uitvoeren. We maken duidelijke afspraken, zodat jij en wij weten waar we aan beginnen en toe zijn om zo snel mogelijk te starten met het Werkfit-traject.

Werkfit worden?

Afhankelijk van jouw individuele behoeften kunnen we jou diverse doelen en tools aanbieden om je te begeleiden, te leren en te coachen om de volgende stappen te maken.

Werknemersvaardigheden

Aanleren arbeidsritme, aanleren structuur, begeleiden bij scholingstraject, onder leiding/ toezicht leren werken, sociale activiteiten vergroten en taken/ opdrachten leren uitvoeren (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).

Persoonlijke effectiviteit

Assertiviteitstrainingen, burn-out training, empowerment, omgaan met analfabetisme, omgaan met beperkingen, omgaan met schulden/ armoede, omgaan met verslaving, versterken fysieke fitheid, versterken psychische fitheid en weg vinden naar instanties (diverse mogelijkheden, indien van toepassing)

Arbeidsmarktpositie

Affiniteiten in kaart brengen, arbeidsmarktorientatie, assessment, beroepenoriëntatie, beroepskeuzeadvies, competentietesten/EVC, haalbaarheidsonderzoek ZZP, loopbaan coaching, netwerken, snuffelstage en werkervaringsplaats (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).

Onze eigen opleidingscentra

In Rotterdam heeft SmartPLUS opleidingscentra, waar jij terecht kan en kan werken aan je toekomst.

Singaporestraat 42
3047 BE Rotterdam
Tel: 085 877 03 31

Kennis en begeleiding voor nek- en rugklachten

SmartPLUS werkt samen met osteopaten en heeft kennis en ruime ervaring om klanten die bijvoorbeeld rug- en nekklachten, een hernia hebben, slecht mobiel zijn, goed te begeleiden. Onze osteopaten hebben tevens een zeer ruime ervaring als fysiotherapeut en manueel therapeut.

Stage- en werkervaringsplaatsen

Wij werken graag met (snuffel) stage plaatsen en werkervaringsplaatsen om jou goed te begeleiden en te coachen om werkfit te worden. Je kan werknemersvaardigheden opdoen, je persoonlijke effectiviteit verbeteren en je arbeidsmarktpositie beter in beeld brengen. Het is een zeer belangrijke wisselwerking tussen theorie, analyses en praktijk, die bijdraagt tot succesfactoren en de volgende stap “NAAR WERK”.

In Dordrecht en Rotterdam heeft SmartPLUS veel (snuffel) stage- en werkervaringsplaatsen waar klanten uit verschillende doelgroepen (ex-defensiemedewerkers, veteranen, Wajong, WIA, Bijstand en ex-gedetineerden) aan kunnen deelnemen.

Voor meer informatie lees bij de pagina WEP.

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.