Singaporestraat 42, 3047 BE Rotterdam
085 877 03 31

Werkfit maken

SmartPLUS heeft een raamovereenkomst met het UWV om mensen Werkfit te maken.

Werkfit maken is het uitvoeren van re-integratie activiteiten, die nodig zijn om de klant aan het werk te krijgen of het werk te hervatten.
Ieder mens is uniek en heeft zijn kwaliteiten en mogelijkheden, die we als basis nemen om jou (beter) te positioneren en te schakelen naar een plaats binnen de arbeidsmarkt.

Je UWV werkplan is leidend en samen met je SmartPLUS coach wordt besproken hoe we dit gaan plannen en uitvoeren. We maken duidelijke afspraken, zodat jij en wij weten waar we aan beginnen en toe zijn om zo snel mogelijk te starten met het Werkfit-traject.

Werkfit worden?

Afhankelijk van jouw individuele behoeften kunnen we jou diverse doelen en tools aanbieden om je te begeleiden, te leren en te coachen om de volgende stappen te maken.

Werknemersvaardigheden

Aanleren arbeidsritme, aanleren structuur, begeleiden bij scholingstraject, onder leiding/ toezicht leren werken, sociale activiteiten vergroten en taken/ opdrachten leren uitvoeren (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).

Persoonlijke effectiviteit

Assertiviteitstrainingen, burn-out training, empowerment, omgaan met analfabetisme, omgaan met beperkingen, omgaan met schulden/ armoede, omgaan met verslaving, versterken fysieke fitheid, versterken psychische fitheid en weg vinden naar instanties (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).

Arbeidsmarktpositie

Affiniteiten in kaart brengen, arbeidsmarktoriëntatie, assessment, beroepsoriëntatie, beroepskeuze advies, competentietesten/EVC, haalbaarheidsonderzoek ZZP, loopbaan coaching, netwerken, snuffelstage en werkervaringsplaats (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.